Haber

Yıldırım sporla büyür

Yıldırım Belediyesi Jimnastik SporKulüp Karate Ekibi, öğrencilere karateyi sevdirmek ve sporu özendirmek amacıyla Şehit Jandarma Selahattin Çırak İlköğretim Okulu’nda gösteri düzenledi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen ve yaklaşık 10 dakika süren karate gösterisi, öğrenciler ve öğretmenler tarafından ilgiyle izlendi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocukları geleceğe hazırlamanın, donanımlı ve özgüvenli bireyler olarak yetişmelerini sağlamanın yollarından birinin de spor yapmaktan geçtiğini söyledi.

Başkan Oktay Yılmaz, tüm çocukları spor okullarına davet ettiğini belirterek, “Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve spor faaliyetlerine yönlendirmek amacıyla 20 branşta çocuklarımıza spor eğitimi veriyoruz. Yıldırım’ın geleceğin şampiyonlarını keşfetmek ve en az bir spora ilgi duymalarını sağlamak için spor okulları.” – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kazan Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu