Haber

Taner Taşkın: “Her mağlubiyet böyle olsun”

Göztepe’ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuşan Ankara Keçiörengücü’nün Teknik Yöneticisi Taner Taşkın, güzel oynayarak kaybettiklerini tabir ederek, “Her mağlubiyet böyle olsun” diye konuştu.

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında Göztepe’ye konuk olan Ankara Keçiörengücü, rakibine 2-1 mağlup oldu. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Yöneticisi Taner Taşkın, dün İstanbul’da gerçekleştirilen hain taarruzdan dolayı üzgün olduğunu söz ederek, “Devletimizin ve hükümetimizin yanındayız. Biz güçlü bir ülkeyiz, bunları da aşacağız” dedi.

Göztepe maçına 4 oyuncu eksikleriyle çıktıklarını tabir eden Taşkın, “Maçtan önce bu oyuncu grubun eksikliği aratmayacağını söylemiştim. Herkes sonuna kadar mücadele etti, varını yoğunu ortaya koydu. Yolumuz uzun. Bu sezon ilk deplasman mağlubiyetimizi aldık. Her mağlubiyet böyle olsun diyorum. İyi oynayarak kaybettik. Göztepe harika bir seyirciye sahip. Güzel bir galibiyet aldılar. İyi futbol oynayarak ligi iyi yerlerde bitirmek istiyoruz” biçiminde konuştu. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kazan Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu