Haber

Jandarmanın başvurusu üzerine 151 internet sitesine erişim engellendi

Ankara Vilayet Jandarma Komutanlığınca incelenen 1047 toplumsal medya ile internet sitesinden 151’i, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna bildirilerek engellendi.

Komutanlıktan yapılan açıklamada, 18-24 Kasım’da icra edilen sanal devriye faaliyetleri kapsamında, 1047 toplumsal medya ve URL adresi incelendi.

Bu kapsamda, yasa dışı bahis oynanmasına imkan sağlayan 107 ve müstehcen içerikli paylaşım yaptığı belirlenen 44 internet sitesi, Bilgi Teknolojileri ve İrtibat Kurumuna bildirilerek erişime engellendi.

Ayrıca bu yıl yapılan siber atak olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışmalar kapsamında, Gölbaşı, Polatlı, Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerinde nitelikli hırsızlık ve nitelikli dolandırıcılık, Çubuk’ta banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması ve Mamak’ta sistemi engelleme, bozma, bilgileri yok etme yahut değiştirme kabahatleri Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde aydınlatıldı.

Bu siber hücum olaylarına ait 13 kuşkulu hakkında isimli süreçlere başlandı. ???????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kazan Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu