Haber

Hakkari’de elektrik arıza ekipleri teleferik sistemiyle malzemeleri derenin karşısına taşıdı

Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Hakkari Müdürlüğü vazifelileri, ziyan gören güç nakil sınırlarını yenilemek için gereçleri teleferikle Zap Suyu’nun diğer yakasına taşıdı.

Kışın vatandaşlara kesintisiz enerji sunmak için çalışmalarını sürdüren VEDAŞ, bölgede zarar gören, arızalanan enerji nakil hatları ile yüksek gelirim direklerini güçlendirmeye başladı.

Bu kapsamda, kente 15 kilometre uzaklıktaki Karakaya Tüneli mevkisinde çalışma yürüten görevliler, Zap Suyu’nun karşısında kalan direklerin tamiratı için gerekli malzemeyi kurdukları teleferik sistemiyle taşıdı.

VEDAŞ Hakkari İşletme Müdürü Ahmet Baran, gazetecilere, vatandaşların güç hizmeti alımı konusunda badire yaşamaması için efor gösterdiklerini söyledi.

Kış öncesinde nakil sınırlarındaki çalışmaları tamamlamaya çalıştıklarını belirten Baran, “Zap Suyu’nun debisi az olduğu için bu defa botları kullanmadık. Sabah erken saatlerden itibaren ekiplerimizle sahada çalışma yürütüyoruz. Malzemeleri kurduğumuz teleferik sistemiyle suyun karşısına taşıdık. Gerekli bakımları yaptık. Kesintisiz enerji için 7 gün 24 saat sahadayız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kazan Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu